Ср, 17 Кві 2024, 01:44
Вітаю Вас Гість | RSS

Професійно технічне училище       № 12 м. Бердичева

Меню сайту
Категорії розділу
Життя училища [82]
Події, що стались в житті училища
Електронні видання [3]
Електронні видання
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2017 » Лютий » 10 » 40-річчя училищу
13:56
40-річчя училищу

Дорогі ветерани-пенсіонери, педагоги, учні!

 

Від імені управління освіти і науки Житомирської ОДА, депутата обласної ради Романського І.В та адміністрації училища дозвольте привітати Вас із 40-річним ювілеєм заснування навчального закладу.

Це не звичайний ювілей, а ювілей домівки поколінь. Одні навчали, інші навчались.

А дехто спочатку навчався сам, а згодом навчав наступні покоління. І так за днями дні, за роками роки, за десятиріччями десятиріччя.

Тут завжди трудилися добрі й милосердні душею педагоги, які вміли любити дітей, вміли пробачати, терпляче чекати.

Наше училище – це не тільки стіни, насамперед, це – дух, пам’ять, традиції, наступність поколінь. Це педагоги і ті, хто щодня переступає поріг, сіючи зерна доброго, розумного, вічного, й ті, кого вже немає сьогодні, але завжди живуть вони в пам’яті учнів та колег, і педагоги-пенсіонери, для яких найвища нагорода в житті – успіхи колишніх вихованців, їхні щирі слова подяки.

Зі стін училища вийшли сотні талановитих випускників, які, можливо, не всі стали дуже відомими, але немає сумніву в тому, що вони стали добрими, духовно багатими людьми, які понесли у світ, посіяні тут в їх душі зерна любові до всього рідного.

Я вдячна нашим учням за їхню працю, за усмішки, за політ думок і почуттів, за те, що разом з ними щомиті відкриваєш щось нове в собі й у житті.

Дякую колегам за відданість нашій загальній справі, за любов до своєї професії. Низькій уклін педагогам-ветеранам праці, які нині перебувають на заслуженому відпочинку. Праця кожного з Вас – це золоті сторінки історії нашого училища. Дякую всім технічним працівникам – їхній щоденний внесок у життєдіяльність закладу такий необхідний. І теж – почесний.

Велика вдячність батькам! Тісний зв’язок з ними, щире спілкування дають нам можливість ефективно вирішувати питання навчання й виховання дітей. Хочу висловити слова подяки Управлінню освіти та науки, НМК ПТО У Житомирській області – за взаєморозуміння та підтримку, за довіру й повагу.

Усім невпинного руху вперед, успішного здійснення всіх планів та задумів. А підґрунтям щасливого життя та плідної професійної діяльності хай буде міцне здоров’я, серце сповнене любові та добра, натхнена думка й щирі почуття. Щоб життя було світлим і радісним, як цей святковий день, а дружні привітання додали життєвої наснаги в скарбничку вашої душі. Нехай людська шана буде подякою вам за плідну працю, чуйність, уміння творити добро.

З ювілеєм Вас усіх, дорогі мої! Низький уклін тобі рідне училище!

 

З повагою в.о. директора С.С.Мохорт

Категорія: Життя училища | Переглядів: 430 | Додав: berdptu12
Вхід на сайт

Пошук
Календар
«  Лютий 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728