Кухар; офіціант
Сторінка професії 5122 Кухар та 5122 Кухар; 5123 Офіціант Підготовкою кваліфікованих робітників з професій 5122 Кухар та 5122 Кухар; 5123 Офіціант займається методична комісія викладачів та майстрів виробничого навчання сфери громадського харчування під керівництвом викладача спецдисциплін сфери сфери громадського харчування Дмитрієвої Ларини Володимирівни. Підготовкою займається: 5 майстрів виробничого навчання: - Бєлозьорова Валентина Миколаївна
- Васильчук Сергій Вікторович
- Безуса Світлана Олександрівна
- Натинчук Валентина Йосипівна
- Родюк Надія Миколаївна (майстер виробничого навчання І категорії)
та 6 викладачів спецдисциплін: - Дмитрієва Ларина Володимирівна (Технологія приготування їжі, Організація обслуговування, Устаткування підприємств харчування)
- Бєлозьорова Валентина Миколаївна (Облік, калькуляція та звітність, Гігієна та санітарія виробництва)
- Крижанівський Анатолій Степанович (Охорона праці, Фізіологія харчування)
- Панасюк Ніна Вікторівна (Основи правових знань)
- Пашкіна Галина Петрівна (Правила дорожнього руху)
- Березовка Жанна Броніславівна (Основи галузевої економіки, Інформаційні технології)
|